slide_CC_vimeo_cover
aqtoffice-1
aqtoffice-2
aqtoffice-3
aqtoffice-4
bath_1jpg
bath_2jpg

Aqarat Headquarters, Kuwait

The interior fitout of Aqarat Headquarters, an area of 2,200sqm, comprises various departments, with open workspaces and enclosed offices, shared programs (conference rooms) and supporting facilities. With a donut-shaped floor plan, hollowed by an internalized atrium, we devised a perimeter corridor that accesses and overlooks all departments’ open workstations. From there, the departments’ managers enclosed offices are accessed. Lined up along the outer perimeter wall with daylight flooding in, the enclosed offices’ walls are partial in height, with clerestory windows atop the built in cabinets, to let light in.

Client:

Credits:


Principal Architect
Naji Moujaes

Team
Alia Al-Azzeh
Peter Cleven
Mohammad Nizamuddin
Johnny Salman
Raymund Yadao